İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Atun "Ya istikrar, birlik ve dirayet ya da KKTC ve UBP'nin kurban edilmesi"

Atun "Ya istikrar, birlik ve dirayet ya da KKTC ve UBP'nin kurban edilmesi"

Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, kurultay süreciyle ilgili yaptığı açıklamada Başbakan İrsen Küçük'e açık destek beyan etti. Atun yaptığı açıklamada "Ben ve arkadaşlarım, Başbakan ve Genel Başkanımız Sn. İrsen Küçük'ün sonuna kadar arkasındayız. 24 Şubat'ta delegelerimizin önünde iki yol vardır. Ya istikrar, birlik ve dirayet ya da KKTC ve UBP'nin kişisel hırslara kurban edilmesi... Biz tercihimizi yaptık." dedi.

Yayın Tarihi: 11/02/13 22:00
okuma süresi: 3 dak.
Atun "Ya istikrar, birlik ve dirayet ya da KKTC ve UBP'nin kurban edilmesi"
A- A A+
Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun'un açıklamasının tam metni;


Ulusal Birlik Partisi, KKTC Devleti'ni kuran, en zor dönemlerde taşın altına elini koyan, ülkenin en köklü ve örgütlü partisidir. Partimizin dünya ekonomik krizinin yaşandığı, ülkemizin ambargolarla boğuştuğu, tanınmamışlık ve izolasyonları kırmak için Anavatan Türkiye ile canla başla mücadele edilen bu dönemde, halkımızın oylarıyla bu zorlu görevin başına gelmekten hiçbir çekinti duymamıştır. UBP, gerek ülke içi politikaları ve reformları gerekse uluslararası alandaki çalışmaları ile bu ülkede inanmışlık, kararlılık ve dirayetin sembolü olmuştur.


UBP yine çetin bir süreçten geçmektedir. 24 Şubat'ta gerçekleşecek olan genel kurulumuz, iki adayın rekabetine sahne olacaktır. Bugüne değin yaşanan süreç, partimiz için en başarılı, bu göreve layık, en uygun adayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sn. İrsen Küçük olduğunu göstermektedir. Ben ve arkadaşlarımın desteği Sn. Küçük'ten yana olacaktır.


Sn. Küçük'ün devlet adamlığı vasıflarına haiz olması, politik öngörüsü ve kararlılığı, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti ile olan uyum ve koordinasyonu bu tercihin altında yatan en önemli nedenlerdendir. Ben ve arkadaşlarım, Sn. İrsen Küçük'ün genel başkanlığında yürümeye, KKTC için çalışmaya ve partimizi ilerletmeye kararlıyız. Büyük işler, ciddi projeler ve tutarlı politikalar ile mümkündür. Ülkemizde sadece muhalefet yapmış olmak için kopartılan yaygaraların aksine KKTC'de yaşanan köklü reformlar, kurumsallaşma, yatırımların artması, ekonomik büyüme ve halkın refahının arttırılması mücadelesinde en büyük pay kuşkusuz Başbakan ve Genel Başkanımız Sn. İrsen Küçük'e aittir. Ülkede yaşanan istikrar ortamının mimarı da yine Sn. Küçük'tür.


Parti içinde huzursuzluk yaratmak ile partimizi güçten düşürmek pahasına harekete geçmek isteyenlere en güzel yanıt delegelerimiz tarafından verilecektir. Bu zihniyet Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile koordineli şekilde yürütülmekte olan büyük KKTC projesine darbe vurmaktadır.


Ben ve arkadaşlarım, Başbakan ve Genel Başkanımız Sn. İrsen Küçük'ün sonuna kadar arkasındayız. 24 Şubat'ta delegelerimizin önünde iki yol vardır. Ya istikrar, birlik ve dirayet ya da KKTC ve UBP'nin kişisel hırslara kurban edilmesi... Biz tercihimizi yaptık. En doğru karar, UBP delegelerinin olacaktır.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.