İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hayvan kayıtlarını bildirme çağrısı yapıldı

Hayvan kayıtlarını bildirme çağrısı yapıldı

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, büyükbaş hayvan üreticilerine, işletme ve hayvan varlıklarıyla ilgili güncel kayıtlarını en geç 8 Mart 2013 Cuma gününe kadar Veteriner Daireleri'ne bildirmeleri çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 14/02/13 15:26
okuma süresi: 1 dak.
Hayvan kayıtlarını bildirme çağrısı yapıldı
A- A A+

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hayvanların ve İşletmelerin Tanımlanması ve Kaydı Yasası'na bağlı olarak büyükbaş hayvan üreticilerinin kaza veya bölgelerindeki Veteriner Dairelerinden alacakları formlarla işletme ve hayvan varlıkları ile ilgili güncel kayıtlarını en geç 8 Mart 2013 Cuma günü çalışma saati bitimine kadar Veteriner Dairelerine bildirmeleri gerekiyor" denildi.

Açıklamaya göre bildirim yapmayanlar hakkında 'Hayvanların ve İşletmelerin Tanımlanması ve Kaydı Yasası' 12(3) maddesi kuralları çerçevesinde işlem yapılacak.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.