İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi toplandı

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bugünkü toplantısında "Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) 2013 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı" ile "Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı"nı görüştü; TAK bütçesini oyçokluğuyla onayladı.

Yayın Tarihi: 15/02/13 15:39
okuma süresi: 2 dak.
Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi toplandı
A- A A+

Komite, bu sabah 10.00'da, UBP Gazimağusa Milletvekili Afet Özcafer başkanlığında toplandı.

Meclisten verilen bilgiye göre, toplantıda ilk olarak, "Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) 2013 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı" görüşülerek, oyçokluğu ile kabul edildi.

Komite toplantısına davetli olarak TAK Müdür Vekili Selim Kumbaracı ve idari ve mali işler sorumlusu Tijen Yücelen katıldı.

BELEDİYELER (DEĞİŞİKLİK) YASA TASARISI GÖRÜŞÜLMEYE DEVAM EDİLECEK

Komite, daha sonra "Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı"nı görüştü. Komite bu Yasa Tasarısı ile ilgili çalışmalarını bir sonraki toplantıda ele almaya devam edecek.

Toplantının bu bölümüne davetli olarak, Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Havutçu, Bütçe Dairesi'den Cengiz Çoli, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı'ndan Hüseyin Amcaoğlu, Ferda Hacıoğluları ve Meftun Orkun hazır bulundu.

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi toplantısına UBP Gazimağusa Milletvekili Komite Başkanı Afet Özcafer, CTP-BG Gazimağusa Milletvekili Komite Başkan Vekili Teberrüken Uluçay, UBP Lefkoşa Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu, CTP-BG Girne Milletvekili Ömer S. Kalyoncu ve UBP İskele Milletvekili Ahmet Zengin katıldı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.