İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Altuncuoğlu: "İzmir ile Kıbrıs arasında yeni bir bağ yaratacağız"

Altuncuoğlu: "İzmir ile Kıbrıs arasında yeni bir bağ yaratacağız"

Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu beraberinde geniş bir heyet İzmir'e kültür çıkarması yaptı.

Yayın Tarihi: 20/02/13 12:24
okuma süresi: 3 dak.
Altuncuoğlu: "İzmir ile Kıbrıs arasında yeni bir bağ yaratacağız"
A- A A+

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün özel davetlisi olarak İzmir'e gelen Dance of Cyprus ekibi ve Esnaf Sanatkarlar Merkez Birliği heyeti yoğun temaslarda bulunuyor.

Tanju Hastunç'un eğitmenliğini üstlendiği Dance of Cyprus ekibi kendine has figür ve tiyatral figürleriyle "karanlığın gölgesi" isimli dans gösterisini bu akşam İzmir AKM Salonunda gerçekleştirecek. Genç bir kızın uyuşturucu ile mücadelesini ve en sonunda uyuşturucudan kurtuluşunu simgeleyen oyunun yoğun bir katılımla gerçekleşmesi beklenir. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın ve bölge belediye başkanlarının katılacağı büyük gösteriye birçok tiyatro sanatçısının da katılması bekleniyor.

Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada "KKTC de kökleşmiş ve toplumun aydınlanmasında önemli rolü bulunan bir sivil toplum örgütü olarak Dance of Cyprus ekibini sahiplendik ve bir kültür hareketi başlattık. İzmir bizim için önemli bir başlangıç noktası olacak. Türkiye'nin 81 ilinde düzenli olarak sahneye çıkacak olan Dance of Cyprus ekibi kendine has figürleriyle Türk halkının yakın ilgisini yakalayacağına inanıyorum. Ekibin eğitmenliğini yürüten Tanju Hastunç'un ve tasarımcılarının başarıyla sahneleyeceği Karanlığın Gölgesi isimli oyunun uyuşturucuyla başı belada olan gençlerimizin ve ailelerimizin bir nebze olsun dikkatini çekmeyi ve bilinç altına önemli mesajlar göndermeyi planlıyoruz. Sivil toplum örgütlerinin görevleri yalnızca temsil ettiği kitleyi değil tüm toplumun sorunlarını sahiplenmek ve bunlarla ilgilenmektir.öyle inanıyorum ki Dance of Cyprus ekibi Türkiye'de KKTC'nin bir markası haline gelecek ve önemli sosyal mesajlar verecektir. Bu bağlamda bizlere destek veren İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'e ve ekibine teşekkürlerimiz sunuyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.