TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

TFF'nin kararı: Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe

TFF'nin kararı: Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 10 Mart tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı hakkında kararını verdi.

Yayın Tarihi: 08/04/14 12:07
okuma süresi: 1 dak.
TFF'nin kararı: Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe
A- A A+

TFF Yönetim Kurulu, bordo-mavili taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını, 3-0 sarı-lacivertli takım lehine tescil etti.

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan açıuklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 1-0 Fenerbahçe A.Ş. lehine devam ederken 45 + 9. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Trabzonspor A.Ş. kulübünün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. Maddesi uyarınca (3-0) hükmen yenik sayılmasına, Fenerbahçe A.Ş. Kulübü'nün (3-0) hükmen galip sayılmasına karar vermiştir."

PUAN FARKI 10

Bu karar sonrası; Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 6 hafta kala lider Fenerbahçe, en yakın takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 10'a yükseltti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.