TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Gül AK Parti'ye dönüyor

Gül AK Parti'ye dönüyor

28 Ağustos'ta görevini dün yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a devredecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, seçimin ertesi günü önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 11/08/14 15:44
okuma süresi: 2 dak.
Gül AK Parti'ye dönüyor
A- A A+

Cumhurbaşkanı Gül; Meclis Başkanı, Başbakan, Genelkurmay karargahı, yüksek yargı organları ve Meclis'te temsil edilen siyasi partilere yaptığı veda ziyaretlerini, MHP ziyareti dışında tamamladı. Gül, ilk turda Recep Tayyip Erdoğan'ın seçildiği dünkü cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından ilk veda resepsiyonunu bugün Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanlığı muhabirlerine verdi. Gül'ün; 12 Ağustos'ta devlet erkanına, 19 Ağustos'ta ise sivil topluma Çankaya Köşkü'nde veda resepsiyonları vermesi planlandı.

Gül resepsiyonda yaptığı konuşmada; dikkat çeken şu sözleri söyledi.

"Cumhurbaşkanlığı görevim bittikten sonra şüphesiz partime döneceğim, doğal olan budur." dedi

Gül, Başbakanlık görevi ile ilgili de "Şu anda cumhurbaşkanlığı sıfatım devam ediyor. Sıfatım devam ederkende daha fazla söz söylemek uygun olmaz" dedi

Erdoğan'ı tebrik eden Gül, "Bu göreve siyasi kimliğimle geldim. Partimiz ikinci cumhurbaşkanını çıkardı, hayırlı olsun" dedi.

EMİNE ERDOĞAN'I TELEFONLA TEBRİK ETTİ

Hayrunisa Gül de dün akşam Emine Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.