TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Davutoğlu: "Vandaldan tazminat alacağız"

Davutoğlu: "Vandaldan tazminat alacağız"

Başbakan Davutoğlu, "Yeni bir kanuni düzenlemeyle her vandaldan yıktıkları yerin tazminatını alacağız'' dedi.

Yayın Tarihi: 24/10/14 11:55
okuma süresi: 2 dak.
Davutoğlu: "Vandaldan tazminat alacağız"
A- A A+

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 98. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Yeni bir kanuni düzenlemeyle her vandaldan yıktıkları yerin tazminatını alacağız. Anamuhalefet partisi lideri geçen hafta ne dedi, '1,5 milyon Suriyeliye sınırlarımızı açmak Türkiye'ye ihanettir' dedi. Şimdi soruyorum, sizin şahsınızda bütün Türkiye'ye soruyorum, ensar bilincine sahip olanlara soruyorum, bu kardeşlerimize kapımızı açmak ensarın emanetine sahip çıkmak mı Türkiye'ye ihanet etmek mi Kapımızı kapatmış olsaydık ey Kılıçdaroğlu, insanlığa ihanet etmiş olurduk insanlığa. Ama onlar anlamaz.

HDP sadece kendisine tabi olanlara kapıların açılmasını istiyor. Hicret nasıl bir ruh hali gerektiriyorsa, ne pahasına olursa olsun Medine ruhunu ebediyete kadar koruyacağız. Biz Hz. Hüseyin'in yolcusu olmaya devam edeceğiz. Zalimin karşısında mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. O Esad... Aynı Kerbela'da olduğu gibi insanları aç bırakarak ölüme terk ettiler. CHP ve HDP o resimler karşısında sessiz kaldı. Televizyonlara adeta talimat verdiler bu resimleri göstermeyin diye. O zalim Esad aynen Kerbela'da olduğu gibi insanları kimyasal silahla öldürdü.

'KILIÇDAROĞLU KOBANİ, ALASKA'DA DA DİYEBİLİRDİ'
Türkiye'de anamuhalefet partisi koltuğu boş. Biz karşımıza çıkacak kalibrede siyasetçi arıyoruz. Cahillerle konuşmak zor oluyor Kılıçdaroğlu. İnsan rakibinin denk olmasını ister. Kobani nerede dersin Suriye'de bir şehir der. Alaska veya Pasifik'te de diyebilirdi. Akşehir'e gelip Kırşehir demesi gibi bir şey bulurdu. Eğer IŞİD Kobani'ye saldırmasaydı, IŞİD'le yan yana yaşamaya devam ederdi bunlar. Bunlar Esad'la işbirliği yaptı.''

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.