TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Gezi Parkı'ndaki kazı durduruldu

Gezi Parkı'ndaki kazı durduruldu

Taksim Gezi Parkı'nda bulunan bir durağı genişletmek amacıyla parkta gece saatlerinde başlatılan kazı çalışmasına, yurttaşlar müdahale etti. Kazı durduruldu.

Yayın Tarihi: 19/11/14 11:04
okuma süresi: 1 dak.
Gezi Parkı'ndaki kazı durduruldu
A- A A+

İstanbul Taksim'de bulunan Gezi Parkı'nın yanındaki bir otobüs durağının genişletilmesine yönelik gece başlatılan çalışmada parka giren iş makinaları kazı çalışması başlattı. Yuttaşlar kazıya müdahale etti ve çalışma durduruldu.

Yapılan kazı sırasında ağaç kökleri de zarar görürken, gece saatlerinde olayı duyarak alana gelen yurttaşlar kazıyı durdurdu.

Yaklaşık 20 kişilik grup, gece geç saatlere kadar nöbet tuttuktan sonra sabah saatlerinde tekrar parka gelerek nöbet tutmaya başladı. Kazı çalışmasının yapıldığı alanda nöbet tutan yurttaşlardan Haluk Ağabeyoğlu, "Bunu böyle yapmalarının sebebi şu durağın önünden yayaların geçmesi zor oluyormuş, durağı geri almak istiyorlarmış. Ama bizim için kabul edilebilir bir şey değil." dedi.

Ağabeyoğlu, İstanbul Valiliği yetkililerinin yapılan kazıyı tekrar kapatacaklarını ve onun için beklediklerini aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.