TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

AKP ve MHP anlaştı

AKP ve MHP anlaştı

Posta gazetesi, MHP, CHP'nin HDP'li koalisyon önerisine kapıları kapattığını ve AKP ile anlaştığını öne sürdü. Ekonomi dahil 8 bakanlığın MHP'nin olduğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 20/06/15 16:27
okuma süresi: 2 dak.
AKP ve MHP anlaştı
A- A A+
Posta gazetesinin bugünkü manşetine göre, MHP, HDP'li koalisyona kapıları kapattı ve AK Parti ile anlaştı. Hatta çözüm sürecini bile kabul etti. Anlaşmaya göre sekiz bakanlık MHP'nin olacak ve çözüm süreci devam edecek.

MECLİS BAŞKANLIĞI MHP'DE

O anlaşmaya göre oluşacak tablo şöyle:
- Meclis Başkanı MHP'li olacak.

ÇÖZÜM SÜRECİ

- Çözüm Süreci'ne 'Demokratikleşme' denecek. Çatışmasız ortamın devamı için adımlar sürecek. Terör başlarsa kararlılıkla üstüne gidilecek.

17-25 ARALIK SORUŞTURMASI

- 4 eski bakanın Yüce Divan'a yollanmasına AK Parti engel olmayacak.

ERDOĞAN'IN DURUMU

- Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Anayasal Sınırlar' içine kendi isteğiyle çekilecek. MHP Erdoğan'ın Saray'dan çıkıp Çankaya'ya dönmesi için ısrar etmeyecek.

EKONOMİ BAKANLIĞI MHP'DE

- MHP'ye 8 bakanlık verilecek. İkisi başbakan yardımcılığı olacak. Ekmeleddin İhsanoğlu dışişleri, Murat Başesgioğlu İçişleri, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz ekonomi bakanı olacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.