TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

TBMM'de yemin töreni başladı

TBMM'de yemin töreni başladı

TBMM'de vekillerin yemin etme töreni başladı. Meclisin 25. dönemi geçici başkan Deniz Baykal'ın yönetiminde başladı. Baykal'ın yemin etmesinin ardından milletvekilleri de seçildikleri illerin alfabetik sırasına göre yemin ediyor.

Yayın Tarihi: 23/06/15 16:17
okuma süresi: 1 dak.
TBMM'de yemin töreni başladı
A- A A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yemin törenine katıldı.

Sol'da yer alan habere göre;Yemin törenine HDP'li iki vekil; Rıdvan Turan ve Ahmet Yıldırım katılamıyor. Seçimden hemen sonra ameliyat olan Rıdvan Turan sağlık durumundan dolayı, Ahmet Yıldırım ise kayınpederinin vefatı nedeniyle yemin edemeyecek.

Meclis'in en genç 6 üyesi de Deniz Baykal'ın Başkanlık Divanı'nda yer alıyor. Bu isimler ise 1986 doğumlu AK Parti milletvekili Sena Nur, 1986 doğumlu HDP milletvekili Enise Güneyli, 1987 doğumlu AK Parti milletvekili Abdurrahim Boynukalın, 1987 doğumlu Abdullah Öcalan'ın yeğeni HDP milletvekili HDP Dilek Öcalan, 1988 doğumlu Ak Parti milletvekili Fatma Gaye Güler, 1989 doğumlu HDP milletvekili Tuğba Hezer.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.