TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den acı haber

Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den acı haber

Geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 22/08/16 09:47
okuma süresi: 1 dak.
Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den acı haber
A- A A+
Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den sabah saatlerinde üzücü haber geldi. Geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Emret Komutanım dizisi ile tanınan Ekranların sevilen ismi İsrafil Köse kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde vefat etti.

BİR TAKSİ KAPIYI AÇINCA...

İsrafil Köse'nin menajeri kazayı şu şekilde anlattı: "İsrafil uzun yıllardır motor kullanıyordu. Dün sabah motoruyla giderken park halindeki bir taksi kapısını açınca çok kötü bir çarpışma olmuş. Yaklaşık 30 metre sürüklenmiş. Kaskı olmasına rağmen çok ağır yaralanmıştı. Bu sabah 2.30'da hayatını kaybetti. Çok üzgünüz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.