TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Seçmen 'One Minute' dedi

Seçmen 'One Minute' dedi

<P>Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin elinde bulunan 14 ilin belediye başkanlığını başka partilere kaptırma olasılığının güçlenmesi genel merkezde seçim sonuçlarını takip eden siyasi ve çalışanların moralini bozdu. İl genel meclisinde de AK Parti'nin oyunun yüzde 40 civarına düşmesi partililer arasında, "seçmen 'one minute' dedi. Bu uyarıyı dikkate almalıyız" diye yorumlandı.</P>

Yayın Tarihi: 29/03/09 23:31
okuma süresi: 2 dak.
Seçmen 'One Minute' dedi
A- A A+

AKP Genel Merkezi'ne gelen resmi olmayan sonuçlara göre Antalya, Zonguldak, Giresun, Tekirdağ CHP'ye, Uşak, Balıkesir, Isparta, Manisa, Adana ve Osmaniye MHP'ye, Siirt ve Van'ı DTP'ye, Sivas'ı BBP'ye, Şanlıurfa'yı ise bağımsız belediye başkanı adayına kaptırdı. AK Parti'ye gelen ancak resmi olmayan ve bu illerde kaybettiği belediye başkanlığı partide şimdiden moral bozukluğu yarattı.

AKP Genel Merkezi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Genel Başkan Yardımcıları Faruk İpek, Bülent Gedikli, Ankara Milletvekilleri Salih Kapusuz, Faruk Koca ile birlikte seçim sonuçlarını değerlendiriyor. Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya da Ankara İl Başkanlığı'nda Melih Gökçek ile birlikte seçim sonuçlarını izliyor. AK Parti Genel Merkezi'nde resmi olmayan seçim sonuçları hayal kırıklığı yaratırken İstanbul ve Ankara'daki oy oranının CHP'yle başa baş gitmesi de endişeli bekleyişe yol açtı. Ankara ve İstanbul'da CHP ve AK Parti adayının seçim sonuç oranlarının baş başa gitmesi, parti çalışanlarının morallerinin bozulmasına da neden oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.