TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

KKTC'nin lisanslı sporcusuna Bodrum'da araba çarptı!

KKTC'nin lisanslı sporcusuna Bodrum'da araba çarptı!

Bodrum'daki Milas karayolunda bisikletiyle girdiği virajda aniden sol şeride geçen 23 yaşındaki Mücahit Kıvrak'a otomobil çarptı. Bisikletli Kıvrak şans eseri hafif yaralandı.

Yayın Tarihi: 21/08/17 10:55
okuma süresi: 1 dak.
KKTC'nin lisanslı sporcusuna Bodrum'da araba çarptı!
A- A A+
Bisiklet sporunda Aydın Büyükşehir Belediyespor ile KKTC'nin lisanslı sporcusu ve birçok yarışmada birincilik derecesi alan Mücahit Kıvrak, bisikletiyle Bodrum -Milas karayolunun 14'üncü kilometresindeki Zeytinlikahve Mevkisi'nde, derin virajı hızla aşmak için yolun sağından soluna geçmek istedi.

Milas'ın Kemikler Mahallesi'ndeki bir balık üretim çiftliğinde çalışan Veteriner Hekim 25 yaşındaki Enver Aydoğdu yönetimindeki 09 R 8141 plakalı otomobil, bisikletli Mücahit Kıvrak'a arkadan çarptı. Otomobilin ön camına çarpan Kıvrak, yere düşerek yaralandı. Otomobil sürücüsü Aydoğdu ve yoldan geçenlerin ihbarı üzerine gelen 112 ekibi, Kıvrak'a ilk müdahaleyi ambulansta yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.