DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Erdoğan, Obama ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını anlattı

Erdoğan, Obama ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını anlattı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galler'deki NATO Zirvesi'nde ABD Başkanı Obama ile yaptığı 1 saat 25 dakikalık görüşmenin ayrıntılarını anlattı.

Yayın Tarihi: 08/09/14 07:47
okuma süresi: 1 dak.
Erdoğan, Obama ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını anlattı
A- A A+

Obama ile görüşmesinde paralel yapıyı ele aldıklarını söyleyen Erdoğan, "Bizden bilgi talep ettiler. Gerekli belgeleri vereceğiz" dedi.

Obama ile İsrail-Türkiye arasındaki normalleşme sürecini de ele aldıklarını belirten Erdoğan, Obama ile Ukrayna, Suriye, Irak, Libya ve Mısır'daki gelişmeleri ele aldıklarını söyledi.

Erdoğan, Obama'nın özellikle Suriyeli mülteciler ve insani yardım konusunda Türkiye'ye teşekkür ettiğini belirtti.

Almanya Başbakanı Angela Merkel ile yaptığı görüşmede ise Türkiye'yi dinlediği iddialarının gündeme geldiğini söyleyen Erdoğan, "Bu konuda da istihbarat örgütlerimizi görevlendirme kararını aldık. Kendileri de bu süreci yakından takip edeceğini söyledi" dedi.

Erdoğan, zirvede yaptığı temaslarında IŞİD meselesinin de masaya yatırıldığını vurguladı…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.