DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Müslümanların yüzde 44'ü uzaylılara inanıyor

Müslümanların yüzde 44’ü uzaylılara inanıyor

Her 10 Müslümandan 4'ünün uzaylıların varlığına inandığını iddia eden ABD'li gökbilimci, diğer dinler hakkındaki benzer iddialarının da yer aldığı kitabını yayımladı.

Yayın Tarihi: 02/10/14 14:33
okuma süresi: 1 dak.
Müslümanların yüzde 44’ü uzaylılara inanıyor
A- A A+

ABD'li gökbilimci Profesör David Weintraub, dini grupların uzaylılara bakışı hakkında ortaya attığı iddialar ile dikkatleri üzerine çekti. Konuyla ilgili bir kitap yazan Weintraub, Müslümanların yüzde 44'ünün uzaylılara inandığını iddia etti.

Kitapta yer alan iddiaya göre, bu oran Yahudiler arasında yüzde 37, Hristiyanlar arasında ise, yüzde 32.

Kuran'da dünya dışı yaşamı destekler nitelikte bölümler olduğunu iddia eden Weintraub, bu sebepten dolayı bu inanışın Müslümalar arasında daha fazla kabul gördüğünü öne sürdü.

İnanç gruplarının dünya dışı yaşam hakkındaki düşüncelerini ölçen ve bulgularını 'Religious and Extraterrestrial Life' isimli kitabında toplayan Weintraub'a göre, uzaylı varlığına en sert tepkiyi, Asya dinleri gösteriyor.

Kitapta yer bulan başka bir araştırmaya göre, Ateistlerin yüzde 55'i dünya dışında yaşam olduğunu düşünüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.