DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Gorbaçov: Putin istikrarı sağladı

Gorbaçov: Putin istikrarı sağladı

Devlet başkanlığı görevini bıraktıktan sonra Rusya'da yaşananları "Kremlin'den Sonra" adlı kitapta toplayan Gorbaçov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in istikrar konusunda büyük rol oynadığını söyledi.

Yayın Tarihi: 21/11/14 12:08
okuma süresi: 1 dak.
Gorbaçov: Putin istikrarı sağladı
A- A A+

Sovyetler Birliği'nin son Devlet Başkanı Mihail Gorbaçov, devlet başkanlığı görevini bıraktıktan sonra Rusya'da yaşananları "Kremlin'den Sonra" adlı kitapta topladı. Gorbaçov, dün Moskova'da kitabının tanıtımını yaptı.

Boris Yeltsin Kremlin'den ayrıldıktan sonra Vladimir Putin'in istikrarı sağlama konusunda büyük rol oynadığını belirten Gorbaçov, bu sayede Rusya'nın parçalanmaktan kurtulduğunu kaydetti.

Putin'in amacının çoğunluğun çıkarına hizmet etmek olduğunu ancak bunu yaparken bazen otoriter yöntemler kullandığını söyleyen Sovyet lider, "Sanırım, Putin de benim yakalandığım hastalıktan zarar görmeye başlayacak. Yeniden yapılanma döneminde ben de kendimden çok emin hareket ederdim" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.