DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Ür­dün Kra­li­çe­si Ra­ni­a: "IŞİD bizi karanlık çağlara sürükler"

Ür­dün Kra­li­çe­si Ra­ni­a: "IŞİD bizi karanlık çağlara sürükler"

Ür­dün Kra­li­çe­si Ra­ni­a, "Med­ya­yı çok iyi bir pro­pa­gan­da ara­cı ola­rak kul­la­nan IŞİ­D'­in yap­tı­ğı in­san­lık dı­şı zu­lüm­ler böl­ge­yi ka­ran­lık çağ­la­ra gö­tü­rü­r" de­di.

Yayın Tarihi: 21/11/14 13:23
okuma süresi: 1 dak.
Ür­dün Kra­li­çe­si Ra­ni­a: "IŞİD bizi karanlık çağlara sürükler"
A- A A+

Abu Da­bi­'de­ki Med­ya Zir­ve­si­'nin açı­lı­şın­da ko­nu­şan Ür­dün Kra­lı 2'n­ci Ab­dul­la­h'­ın eşi Ra­ni­a, IŞİ­D'­in son dö­nem­de ger­çek­leş­tir­di­ği zu­lüm­le­rin, böl­ge­yi tüm dün­ya­ya yan­lış ta­nıt­tı­ğı­nı söy­le­di.

Ör­gü­tün, med­ya­yı çok iyi bir pro­pa­gan­da ara­cı olarak kul­lan­dı­ğı­nı vur­gu­la­yan Kra­li­çe Ra­ni­a, "Ö­zel­lik­le tüm dün­ya­da bü­yük yan­kı uyan­dı­ran ka­fa kes­me gö­rün­tü­le­ri kim­lik­le­ri­mi­zi ele ge­çir­di. Bun­lar de­ğer­le­ri­mi­ze kar­şı açık­ça sal­dı­rı­dı­r" di­ye ko­nuş­tu.

'KARANLIK ÇAĞLARA SÜRÜKLENİRİZ'

Ör­gü­tün yap­tık­la­rı kar­şı­sın­da Arap dün­ya­sı­nın ses­siz kal­dı­ğı­na dik­kat çe­ken Ra­ni­a, "Bu ses­siz­lik on­la­rı IŞİ­D'­in ba­şa­rı­sı­na suç or­ta­ğı yap­tı. Ken­di­mi­zi ge­liş­tir­mez­sek ka­ran­lık çağ­la­ra sü­rük­le­ni­ri­z" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.