DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

Venizelos, Papandreu'yu suçladı!

Venizelos, Papandreu'yu suçladı!

PASOK Lideri Evangelos Venizelos, seçimlerin ardından bir basın açıklaması düzenleyerek, Yunanistan'ın bu seçim sonuçlarından sonra, şimdiye kadar olan maliye politikalarını destekleme yanlısı olmadıklarını anladıklarını kaydetti.

Yayın Tarihi: 25/01/15 22:29
okuma süresi: 2 dak.
Venizelos, Papandreu'yu suçladı!
A- A A+

Kıbrıs Postası

Venizelos, 3'ncü parti konumunda olmadıklarını, koalisyon arayışında nasıl bir konumlandırma olacağını da şu anda bilmnediklerini kaydederek, oy oranlarında dramatik bir değişim yaşandığını söyleyerek, bu düşüşten Papandreu'yu sorumlu tuttu.

Venizelos sözlerine şöyle son verdi:

"Biz gerçeğin dilini yansıtmaya çalıştık, ancak sonuçlar ortada. Bundan sonra yeni bir değişime, sürece kendimizi hazırlamak zorundayız. PASOK da alması gereken dersi almalıdır. Biz bundan sonra Yunanistan iktidarında eskisi kadar söz sahibi olmayacağız. Gelecekte nasıl bir süreç izleyeceğimizi göreceğiz. Bir parti kongresiyle yeniden kendi geleceğini geliştirmek, daha modern bir parti yaratmak için çalışmalarını sürdürecektir. Bu kongreyle yeniden sçeeceğiz. Ben partiden bir değişim yaşanmasını istiyorum. Bizim partimizi terkedip bu sonuçlara mahkum eden isimleri unutmayacağız. PASOK Yunan siyasetinden etkili isim olmaıy sürdürmelidir. Ülkemizin bundan sonra refaha ulaşmasını herkesten çok isteriz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.