DÜNYA
okuma süresi: 3 dak.

Yine sızdırdılar! İspanya kanalı yanlışlıkla Game Of Thrones'un 6. bölümünü yayınladı

Yine sızdırdılar! İspanya kanalı yanlışlıkla Game Of Thrones'un 6. bölümünü yayınladı

Fenomen dizi Game of Thrones'un bir bölümü daha sızdırıldı. Game of Thrones'un 7. sezon 4. bölümünün sızdırılmasının ardından şimdi de 7. sezon 6. bölümü sızdırıldı.

Yayın Tarihi: 16/08/17 13:27
okuma süresi: 3 dak.
Yine sızdırdılar! İspanya kanalı yanlışlıkla Game Of Thrones'un 6. bölümünü yayınladı
A- A A+
Game of Thrones 7. sezon 4. bölümü ardından 6. bölümü de sızdı! 'Kış burada' yazılı yeni fragmanıyla merak uyandıran Game Of Thrones'un 6. bölümü beklenilen tarihten önce HBO İspanya kanalı üzerinden yayınlandı. Bazı internet kullanıcıları Game Of Thrones 6. bölümü hemen kaydedip internete yüklemeye başladı bile.

Game of Thrones 7. sezon bölümleri yayın tarihinden önce ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 7. sezon 4. bölümün Hintli dağıtımcıların hataları nedeniyle internete sızdırılmasının ardından şimdi ise benzer şekilde 6. bölüm internete düştü. HBO İspanya yanlışlıkla gece saatlerinde yeni sezonu yayınladı. Bir İspanyol kullanıcı, evinden birkaç saniyelik Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm görüntüleri paylaştı.

İKİNCİ SIZDIRMA OLAYI

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişinin yakından takip ettiği fenomen dizi Game of Thrones, bir bölümünün daha sızdırıldığı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gece geç saatlerde düştüğü iddia edilen 7. sezon 6. bölüm ile ilgili bir görsel büyük yankı uyandırdı. Bilindiği üzere Game of Thrones'un 7. sezon 4. bölümü de internete sızdırılmış ve milyonlarca kişi düşük kaliteye rağmen yeni bölümü izlemişti.

Yeni bölüm görüntülerine ulaşan pek çok kullanıcı haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bazı internet kullanıcıları ise Game Of Thrones 6. bölümü hemen kaydedip internete yüklemeye başladı bile.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. Jon Snow, Güney'e ayak bastığında pek hoş karşılanmasa da zamanla Daenerys Targaryen ile anlaşmaya başladı. Khaleesi büyük savaş öncesi Greyjoy ve Dorne ile güçbirliği yaptı. Öte yandan Greyjoy ve Dorne yolculukları esnasında beklenmedik bir saldırıya uğradı. Lannisterların Euron üzerinden müttefiklerine saldırmasına karşılık vererek düşmanını zayıflatmak isteyen Khaleesi, ejderhasıyla birlikte bizzat savaşa katıldı. Lannisterlar savaştan en fazla zarar gören taraf oldu ancak ejderhalara karşı geliştirilen silah Khaleesi'nin ejderhasının hayatını tehlikeye soktu. Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm finalinde son bir hame yapan Khaleesi, kötü bir sürpriz yaşadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.