DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Operasyonun perde arkası ortaya çıktı! Savaş geliyor...

Operasyonun perde arkası ortaya çıktı! Savaş geliyor...

Reuters, İran'ın dış operasyonlarından sorumlu generalin Kerkük operasyonu başlamadan üç kez Kürt liderlerle görüştüğünü ve net bir mesaj verdiğini bildiriyor.

Yayın Tarihi: 21/10/17 12:34
okuma süresi: 1 dak.
Operasyonun perde arkası ortaya çıktı! Savaş geliyor...
A- A A+
Reuters, İran'ın dış operasyonlarından sorumlu generalin Kerkük operasyonu başlamadan üç kez Kürt liderlerle görüştüğünü ve net bir mesaj verdiğini bildiriyor. Peşmergenin tartışmalı bölgelerden çekilmesini isteyen Kasım Süleymani, savaşın geldiğini açık bir şekilde muhataplarına iletti.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, "Washington, Altunköprü kasabası civarındaki şiddet olaylarından dolayı endişelidir. Durumu yakından izliyoruz. Tüm taraflara şiddeti ve provokatif hareketleri sona erdirme çağrısıyapıyoruz" dedi.

Tüm gözlerin çevrildiği Kerkük'ten anbean son dakika haberleri gelirken, Reuters ajansı İran'ın dış operasyonlarından sorumlu komutanı general Kasım Süleymani'nin Irak ordusu harekete geçmeden önce birçok kez Kürt liderleri uyardığını duyurdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.