DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

New York'ta terör saldırısı! En az 6 ölü var!

New York’ta terör saldırısı! En az 6 ölü var!

New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında silah sesleri duyulduğu, olayda yaralıların olduğu ve bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı. ABD medyası terör saldırısında en az altı kişinin öldüğünü duyurdu.

Yayın Tarihi: 31/10/17 22:50
okuma süresi: 1 dak.
New York’ta terör saldırısı! En az 6 ölü var!
A- A A+
New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında silah sesleri duyulduğu, olayda yaralıların olduğu ve bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Görgü tanıkları, New York'un aşağı Manhattan bölgesinde bulunan ünlü liselerinden Stuyvesant Lisesi yakınlarında silah sesleri duyduklarını, bir saldırganın kamyonetiyle okulun yanındaki bisiklet yoluna tersten girdiğini, daha sonra aracından inerek çevreye ateş açtığını söyledi.

Bölge polisi olayın terör saldırısı olarak değerlendirildiğini duyurdu.
ABD medyası saldırıda en az 6 kişinin öldüğünü ve 11 kişinin yaralandığını duyuruken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.