DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Hizbullah'tan çok sert Kudüs açıklaması...

Hizbullah'tan çok sert Kudüs açıklaması...

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, 'bölgedeki zaferlerin' ardından Hizbullah'ın yeniden Kudüs ve Filistin'e odaklanacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 11/12/17 18:41
okuma süresi: 1 dak.
Hizbullah'tan çok sert Kudüs açıklaması...
A- A A+
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, 'bölgedeki zaferlerin' ardından Hizbullah'ın yeniden Kudüs ve Filistin'e odaklanacağını açıkladı. Nasrallah, Trump'ın Kudüs kararının İsrail için sonun başlangıcı olduğunu iddia etti.

Hizbullah lideri Nasrallah, "Direniş hattına ve bölümlerine sesleniyorum, şu anda DEAŞ ile savaşımız sona erdi, gerçek hedefimize dönmenin tam vaktidir" şeklinde konuştu.

Hizbullah, 2012 yılından itibaren birliklerinin önemli bir kısmını Suriye'ye göndermeye başlamıştı. Nasrallah'ın açıklaması, Suriye'deki Hizbullah güçlerinin Lübnan'a kademeli olarak geri çekilebileceği şeklinde yorumlanıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.