DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

iPhone'da gizlenen yeni yıl sürprizi ortaya çıktı

iPhone'da gizlenen yeni yıl sürprizi ortaya çıktı

Yeni yıl yaklaşırken, şirketlerin de kullanıcılarına sunduğu sürprizler de ortaya çıkıyor. Bunlardan biri de Apple'a ait. Reddit'teki kullanıcılar Apple Store uygulamasına konulan yılbaşı sürprizini keşfetti.

Yayın Tarihi: 18/12/17 16:15
okuma süresi: 1 dak.
iPhone'da gizlenen yeni yıl sürprizi ortaya çıktı
A- A A+

Eğer iPhone ve iPad'inizde Apple Store uygulaması yüklüyse, arama kısmına gelin ve "Let it Snow" yazın. Böylece kar yağmaya başlıyor. Cihazınızı salladığınız zaman kar yağışı da etkileniyor ve sağa sola yöneliyor.

LAPA LAPA KAR YAĞMAYA DEVAM EDİYOR

Uygulamayı arka plandan da kaldırmazsanız, Apple Store uygulamasına her girdiğinizde kar yağmaya devam ediyor. Mesela uygulamaya yeniden girdiniz diyelim, ana ekranında kar yağma efektiyle karşılaşabilirsiniz.

Kar yağma efekti Apple Store uygulamasında diğer tüm menüler içinde karşınıza çıkıyor. Fakat bu efekt sadece bu uygulamayla kısıtlı görünüyor. Eğer Apple'ın geliştirdiği diğer uygulamalarında da sürprizler varsa, şimdilik bunlar keşfedilmemiş durumda.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.