BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 4 dak.

1 TL'ye akıllı telefon yüzleri güldürdü

1 TL'ye akıllı telefon yüzleri güldürdü

Kuzey Kıbrıs Turkcell, "yeni Gold Paketleri ile dileyen herkesi ayda 1 TL'ye akıllı cihaz sahibi yapacağını" açıkladı.

Yayın Tarihi: 13/03/14 17:35
okuma süresi: 4 dak.
1 TL'ye akıllı telefon yüzleri güldürdü
A- A A+

"Yeni kampanyamızla herkesi akıllı telefon ayrıcalığı ile buluşturmak istiyoruz" denen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, müşterilere pek çok farklı seçenek sunulduğuna dikkat çekildi.

'Gold' paketlerine ayda ek sadece 1 TL ödeyen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri akıllı telefon sahibi olabilecek.

Önemli bir yaygınlıkla 'Turkcell'denTurkcell'e' görüşme yaptığını söyleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri ise yeni paketlerle hem akıllı telefon sahibi olduklarını, hem de hesaplı ve kaliteli iletişimle yaşamlarına değer kattıklarını belirtti.

Yeni GOLD paket seçenekleri

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada Yeni Gold Paket seçenekleri şöyle sıralandı.

GOLD S: Aylık sadece 99 TL'ye Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne 500 dakika, her yöne 500 SMS ve 1 GB internet sunulmaktadır.

GOLD S tarifesine gelen müşterilerimiz paketlerine ek ayda sadece 1 TL ödeyerek T40 alabilirler.

GOLD L: Aylık sadece 149 TL'ye Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 2 GB internet sunulmaktadır.

GOLD L tarifesine gelen müşterilerimiz paketlerine ek ayda sadece 1 TL ödeyerek iPhone 4S alabilirler.

GOLD XL: Aylık sadece 199 TL'ye Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne 4000 dakika, her yöne 4000 SMS ve 6 GB internet sunulmaktadır.

GOLD XL tarifesine gelen müşterilerimiz paketlerine ek ayda sadece 1 TL ödeyerek iPhone 5S, SamsungGalaxyNote III veya SamsungGalaxy S4 alabilirler.

Kampanyadan faydalanan müşteriler ne dedi?

Buğra Arslanoğlu

"Her ay ödediğim tutara ek +1 TL'ye yeni bir telefonum olacak. Böylelikle akıllı cihaz kullanmaya da başlayacağım. Bu güzel bir imkan. Çoğunlukla etrafımdaki dostlarımın %95 Turkcell'li olduğu için de Turkcell'i tercih ediyorum. Bizim için çok avantajlı olan bu kampanya da bizi mutlu etmiştir. Teşekkür ediyoruz."

Atilla Topaloğlu

"Ben Platinum üyesiydim ve Platinum Paket kullanıyordum. +1 TL kampanyasını görünce fazla ücret ödemeden yeni bir cihaza sahip olmak istedim. iPhone 5S alıyorum. Hem bu cihaza sahip oluyorum hem de avantajlı bir paketim de olacak. 6 GB internet büyük avantaj. Yıllardır Turkcell kullanıcısıyım ve etrafımdaki insanların %98'i de Turkcell kullanıcısı diyebilirim. O yüzden de bu pakete geçtim, interneti de doya doya kullanacağım. Bu kampanyayı tavsiye ederim."

Abdalla Abd El Aziz

"Bu kampanyadan çok fazla fayda sağlayacağımı düşünüyorum. Turkcell müşterisiyim ve faydalandığım kampanyalardan hep memnun kalıyorum. +1 TL kampanyasını görünce hemen faydalanmak istedim çünkü hem dakika olarak hem de internet olarak avantajlı. Ücret olarak da ödediğim kadar para ödeyerek son teknoloji bir telefonun sahibi oluyorum. Özellikle günümüzde internet bizim için çok gerekli, birçok paylaşım yapıyoruz. İşimiz gereği de internet kullanıyoruz. Kısacası bu kampanya benim için çok avantajlı olacak diye düşünüyorum."

Misli Kadıoğlu

"Etrafımdaki birçok kişi zaten Turkcell kullanıyor ve internet faydası daha fazla. Dolayısı ile avantajlı bir paket olduğunu düşünüyorum. Zaten yaklaşık olarak aynı ücretleri ödüyorum, neden yararlanmayayım diye düşündüm. Zaten şuan kullandığım cihazımı da pakete ek olarak Turkcell' den almıştım. Kampanyayı duyunca hem içeriği beğendim hem de telefonumu yenilemek istedim. Kampanyadan yararlanan ve tavsiye eden arkadaşlarımdan duydum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.