BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsimli taksiciler Wİ-Fİ internetleri ile fark yaratıyor

Telsimli taksiciler Wİ-Fİ internetleri ile fark yaratıyor

Her zaman müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kampanyalar ve servisler geliştiren Telsim, Red tarifesindeki müşterilerine özel yeni bir ürünü daha hizmete sundu. Red tarifesi kullanan abonelerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekleyen Telsim, E583C modem kampanyası ile taksilere kablosuz wi-fi modem veriyor.

Yayın Tarihi: 08/07/14 16:51
okuma süresi: 2 dak.
Telsimli taksiciler Wİ-Fİ internetleri ile fark yaratıyor
A- A A+

Kampanya kapsamında normal ücreti 69,99 TL olan 15 GB internet paketi Telsim'li taksicilere özel sadece 20,75 TL bedelinde sunuluyor.

Bu kampanya sayesinde Telsim'li taksilerde seyahat eden 5 kişi aynı anda internete bağlanabiliyor. Telsim, taksicilere 15 GB internet paketini her gün yenilenen 500 MB internet ile birlikte, sadece 20,75 TL'ye sahip olma fırsatını sunuyor. Bunun yanısıra aynı anda birçok kişinin ihtiyacını uygun fiyatlarla karşılayan bu ürünün bağlanabildiği şarjlı E583c wi-fi modem de ücretsiz olarak veriliyor.

Kuzey Kıbrıs'ta 700'ün üzerinde hizmet veren taksilerde kullanılabilecek bu ürün sayesinde hem taksiciler her yerde rahat rahat internet kullanabiliyor, hem de taksi müşterileri taksi içerisinde wi-fi internet hizmetini alıyor.

Telsim'li taksiciler, Red tarifelerine ek, ücretsiz modem ve aylık sadece 20,75 TL fiyatındaki internet paketiyle Telsim'li olmanın ayrıcalığını hem kendileri yaşıyor hem de müşterilerine yaşatıyor.

Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay, kampanyanın kendisini çok heyecanlandırdığını dile getirerek, ürünün avantajlı fiyatı ve sunduğu fırsatlar nedeniyle Telsim'e teşekkür etti.

Telsim Bireysel Satış Müdürü Özay Tulunay ise ülkemizde ulaşım aracı olarak en çok tercih edilen taksilerle seyahat eden kişilerin yolculuk esnasında internete kolayca erişebilmeleri ve özgürce internet kullanabilmeleri için bu uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Tulunay, "Halkımızın taksilerde geçirdikleri zamanın keyfine varabilmesi adına interneti rahatça kullanabilmelerine olanak sağlayan bir hizmet sunuyoruz. Bu hizmeti sunan taksiler camlarının üzerinde bulunan "Bu taksi Wi-Fi kapsama alanında" yazısı ile kolaylıkla ayırt edilebilir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.