BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 3 dak.

Teknoloji tutkunları Google Glass'ı ilk defa Telsim'le denedi

Teknoloji tutkunları Google Glass'ı ilk defa Telsim'le denedi

Kuzey Kıbrıs'ın iletişim teknolojileri ile dijitalleşmesinde öncülük etme misyonuyla dünyanın teknolojisini müşterileriyle buluşturan Telsim, düzenlediği "Son Teknoloji Günleri" kapsamında Leman Kültür'de bir etkinlik gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 03/09/14 16:29
okuma süresi: 3 dak.
Teknoloji tutkunları Google Glass'ı ilk defa Telsim'le denedi
A- A A+

Hem sosyal medya hem de kısa mesaj yolu ile etkinlik hakkında bilgilendirilen kişiler, Lefkoşa'daki Leman Kültür'e gelerek, Telsim'in kendileri için hazırladığı özel etkinliklerin keyfine vardılar.

"Telsim Son Teknoloji Günleri"ne katılan teknoloji tutkunları Google Glass ile Giyilebilir Teknolojiyi, The Oculus Rift ile Sanal Gerçekliği, PlayStation 4 ile arttırılmış gerçekliği deneyimini adada ilk defa Telsim ayrıcalığı ile yaşadı.

Kuzey Kıbrıs'ın dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle hizmet veren Telsim'in düzenlediği Son Teknoloji Günleri'ne katılan kişiler, sosyalleştikleri bir mekana teknolojiyi getiren Telsim'in etkinliğini çok yaratıcı ve eğlenceli bulduklarını dile getirdiler. Katılımcılar etkinlikle ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi:

CEREN KORKMAZ: Oculus'u ve Google Glass'ı ilk defa Telsim sayesinde denedim. Çok zevkli, eğlenceli ve heyecanlı bir deneyimdi. Son teknolojiyi ayağımıza kadar getiren Telsim'e teşekkür ederim.

KADER ŞOFÖR: Teknolojiyi yakından takip eden biriyim. Google Glass'ı ilk kez Telsim aracılığla burada denedim. Bir dünya markası olan Vodafone'un bir kurumu olan Telsim mobil iletişim teknolojisinde bir numara olduğunu bir kez daha gösterdi. Müşteri memnuniyeti harikaydı. Yemek yemek için geldiğim mekanda Play Station 4 oyunu oynayıp eğlenceli vakit geçirdim.

RECEP ÖZKAMALI: Telefonuma teknoloji günleri ile ilgili bir etkinlik mesajı gelince oğlumu da alıp buraya geldim. Oğlum teknolojiye meraklı biri olduğu için onu getirmek istedim. İkimiz de mükemmel vakit geçirdik. Oculus deneyimi çok gerçekçiydi. Avrupa'daki eğlence merkezlerindeki gibi bir eğlence deneyimini bize yaşatan Telsim'e teşekkür ederiz.

CAN SEZGİN: Daha önce 3D sinema izlememiş biri olarak, Oculus Rift deneyimi benim için çok heyecanlı ve gerçekçiydi. Yemek yeyip, birşeyler içtiğimiz mekanda böyle bir etkinlik düzenlenmesi çok yaratıcıydı. Telsim'li biri olarak bu ilginç deneyimi yaşatan Telsim'in ayrıcalığını bir kez daha yaşamak güzeldi.

Leman Kültür'deki etkinliğe katılıp en son teknolojiyi deneyimleyen katılımcılar arasından yapılan çekiliş sonucu bir kişi de Türkiye'de üretilen ilk 4G telefon Vodafone Smart 4 Power sahibi olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.