BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

'Turkcell Deneyim Günleri'ne yoğun ilgi

'Turkcell Deneyim Günleri'ne yoğun ilgi

Teknoloji tutkunları 'Turkcell Deneyim Günleri'nde iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'un tüm özelliklerini tanıma, deneyimleme, keşfetme fırsatı buldu.

Yayın Tarihi: 19/11/14 16:11
okuma süresi: 2 dak.
'Turkcell Deneyim Günleri'ne yoğun ilgi
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 'Turkcell Deneyim Günleri'nde müşterilerine iPhone 6 ve iPhone 6 Plus deneyimi yaşattı.

Ülke genelindeki 12 iletişim merkezinde yer alan 'Turkcell Deneyim Günleri' yoğun ilgi gördü.

Lefkoşa'dan Girne'ye, Gazimağusa'dan Yeni Erenköy'e, İskele'den Güzelyurt'a kadar iletişim merkezlerine giden yüzlerce teknoloji tutkunu, en son teknoloji ürünü akıllı cihazlar hakkında bilgi aldı.

'Turkcell Deneyim Günleri'nde iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'un tüm özelliklerini tanıma, deneyimleme, keşfetme fırsatı bulan yurttaşların kimi cihaz satın alırken, kimileri de meraklarını giderdi, kendi telefonları ile kıyas yaptı.

"Yoğun ilgiye teşekkürler"

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, dünyanın en ileri teknolojilerini ülkemize getirmeye devam edeceklerini belirterek, "Turkcell Deneyim Günleri'ne halkımızın gösterdiği yoğun ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz, ülkenin dört bir yanında insanlarımızın ayağına giderek, onlara deneyim şansı sunmaktır. Teknolojiyi çok yakından takip eden halkımız, en ileri teknoloji ürünü cihazlara dünyayla aynı anda sahip olmayı hak ediyor" diye konuştu.

Ayhan Barış, sosyal sorumluluk projeleri ve pek çok toplumsal etkinlikte buluştukları yurttaşlarla, 'Deneyim Günleri'nde de bir araya gelmenin tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesine tarifsiz bir mutluluk yaşattığını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.