BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Başbakanlık'tan web genelgesi

Başbakanlık'tan web genelgesi

Başbakanlık, tüm bakanlıklara yönelik yayımladığı genelgede; bakanlıklardan, yapacakları tüm yasal değişikliklere halkın erişebilmesi amacıyla web sitelerinde yer vermesini istedi.

Yayın Tarihi: 03/10/15 09:34
okuma süresi: 2 dak.
Başbakanlık'tan web genelgesi
A- A A+

Başbakanlık ayrıca bu değişikliklerin info.basbakanlik@gov.ct.tr adresine e-posta gönderilerek Başbakanlık'a iletilmesini de talep etti.

Başbakanlık, bakanlıkların hazırlayacağı yasal değişiklerle ilgili vatandaşların da görüş, öneri veya şikayetlerini aynı adrese iletebileceğini ifade ederek, bunların değerlendirileceğini ve ilgili bakanlık, kurum ve kuruluşlara aktarılacağını bildirdi.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakanlık tarafından 28 Eylül tarihinde "4 numaralı genelgenin" tüm bakanlıklara dağıtımı yapıldı.

Başbakanlık tarafından yayınlanan genelge şöyle:

"Başbakanlık tarafından, 28.09.2015 tarihinde 4 numaralı genelge ile tüm KKTC bakanlıklarına dağıtımı yapılan, bakanlıkların ve bakanlıklara bağlı kurum ve kuruluşların görev alanına giren konularla ilgili olarak hazırlanan yasa, tüzük, yönetmelik ve tebliğ taslaklarının konu ile ilgili tüm tarafların bilgisine getirilmesi ve konu hakkındaki görüş ve önerilerin bakanlıklara iletilebilmesi ve halkın erişebilmesi amacıyla söz konusu taslakların bakanlıkların web sayfalarında yayımlanması, ayrıca info.basbakanlik@gov.ct.tr adresine e-posta gönderilerek Başbakanlık'a iletilmesi hususunda talepte bulunulmuştur.

Bu konuda halkımızdan da gelecek görüş, öneri veya şikayetlerin info.basbakanlik@gov.ct.tr adresine iletilmesi durumunda değerlendirilerek ilgili bakanlık, kurum ve kuruluşlara aktarılacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.