BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 5 dak.

Telsim, global konseptli 7 mağazayı hizmete açtı

Telsim, global konseptli 7 mağazayı hizmete açtı

Telsim, dün gerçekleştirilen toplu açılış töreni ile global konseptli 7 mağazasını hayata geçirdi.

Yayın Tarihi: 16/06/16 11:37
okuma süresi: 5 dak.
Telsim, global konseptli 7 mağazayı hizmete açtı
A- A A+

Telsim, dün gerçekleştirilen toplu açılış töreni ile global konseptli 7 mağazasını hayata geçirdi.

Telsim'in yeni hizmete giren 23. mağazası ile Ortaköy Shop, Yenikent Shop, Girne Kapısı Shop, girne Merkez Shop, Girne Çarşı Shop ve Salamis Shop yenilenerek global konseptli olarak hizmete açıldı.

1001 Airport Alışveriş Merkezi'nde 7 mağaza için eş zamanlı olarak yapılan açılış törenine, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, milletvekili Menteş Gündüz, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da katıldı.

DÜRÜST: "İYİ Kİ TELSİM VAR"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Telsim'in KKTC için çok önemli bir kurum olduğunu söyledi ve "Bugün anlamlı ve teknolojide ilerici bir olgu için burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Telsim ülkemiz için son derece anlamlı ve önemli kurum. KKTC'yi tüm dünya ile kucaklaştıran dünyaya açılan ilk penceremiz. Bu doğrultuda önce Türkiye Cumhuriyeti ile, ardından Avrupa ile, ardından Amerika ile bağlantılarımızın, iletişimimizin bu denli çağdaş bir şekilde oluşmasına katkı koydukları için ben gerek Türkiye'deki, gerek buradaki bütün Vodafone ve Telsim yetkililerine teşekkür ederim. Bugün yine bir açılım yaparak, dijital mağaza ile yeni bir adımı daha bizimle paylaşıyorlar. İyiki Telsim KKTC'de vardır. Telsim'in adımları ile binlerce, onbinlerce çocuğumuz bu çağdaş açılıma, atılıma ve bilgiye ulaşabiliyor. Çok yakında 4.5 G atılımlarımızla da çok daha çağdaş bir noktaya gelebileceğiz. Geçtiğimiz 15 gün içerisinde iletişimle, teknolojiyle alakalı İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısına katılmıştım ve orada da özel sohbetlerde yine Telsim'in adının geçiyor olması beni çok mutlu etmişti" dedi.

KIZILDAĞ: "MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Vodafone'un tüm Vodafone ülkelerinde olduğu gibi KKTC'de de başladığı dijital mağaza çalışmalarını tamamladığını kaydetti. Kızıldağ, "Bugün KKTC'de dijital dönüşüme liderlik yapma kararlılığımızın önemli bir göstergesi olan dijital mağazalarımızın açılışı için bir araya geldik. Herkesin bildiği gibi daha önce Türkiye'deki dijital dönüşümle paralel olarak hemen KKTC'de başladığımız önemli çalışmayı 3 milyon TL'lik bir yatırımla bugün tamamlamış bulunuyoruz. Müşteri memnuniyetini sağlamak hedefiyle KKTC Telsim müşterileri global standartta ama lokal liderlik oluşturmanın önemli bir örneğini KKTC'deki vatandaşlarımız deneme fırsatı bulacaklar. Hepinizin gördüğü üzere bu değişim bir mobilya değişimi değil, deneyimi en dijital ortamda sağlayabilen dijital ürünlerin, KKTC vatandaşlarına en hızlı şekilde, en seri şekilde, en teknolojik şekilde ulaşmasıdır. 2008'den bu yana 203 milyon dolar yatırım yapan, 500 kişi istihdam eden Telsim, yine KKTC'nin geleceğine güveniyor ve yatırım yapmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

GÜLÜMSER: "TELSİM OLARAK KKTC'YE SON TEKNOLOJİ'Yİ GETİRDİK, GETİRMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ"

Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser, dünyada teknolojinin çok hızlı değiştiğini ve Telsim'in de dünya devi olan Vodafone'un projelerini her zaman Kuzey Kıbrıs'a taşıdığını ve taşımaya da devam edeceğini söyledi. Gülümser şu şekilde konuştu:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki GSM sektörünün dünyadaki GSM sektöründen hiç bir farklılığı yoktur. Bir Vodafone Grup Şirketi Telsim olarak KKTC'ye son teknolojiyi getirdik. Fiber alt yapı yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bu yöndeki çalışmalarımız da devam ediyor. Teknoloji konusunda dünyadaki son gelişmeleri abonelerimize sunuyoruz. Hedefimiz KKTC'nin dijital dönüşümüne liderlik yapmaktır. Bugün burada dünyadaki diğer Vodafone ülkelerinde uygulanmaya başlayan en gelişmiş servislerle dolu global konseptli shoplarımızın açılışını yapmanın grurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İngiltere'de, Almanya'da, İspanya'da Vodafone mağazaları neyse, KKTC'de de Telsim Mağazaları aynı global konseptle devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.