BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsim ISO 20000 sertifikasını aldı

Telsim ISO 20000 sertifikasını aldı

Telsim, Elektronik Haberleşme Yasası'nın öngördüğü ISO 20000 yükümlülüğünü yerine getiren ilk operatör oldu. Telsim, ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetimi sertifikasını aldı.

Yayın Tarihi: 13/07/16 17:05
okuma süresi: 2 dak.
Telsim ISO 20000 sertifikasını aldı
A- A A+
Telsim'den yapılan açıklamaya göre, müşteri memnuniyetini temel ilkeleri arasında tutan Telsim, ISO 27001 Bilgi Güvenliğinden sonra, ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetimi sertifikası ile tescillenen ilk operatör oldu. Böylece Telsim, dijital dönüşüm liderliğinde KKTC'de bir ilke imza atarak hem ISO 27001 hem de ISO 20000 sertifikalarına sahip tek operatör oldu.

ISO 20000 standardı, insanları, süreçleri ve teknolojiyi entegre ederek teknoloji hizmetlerinin müşterilere istikrarlı seviyelerde sunulmasını sağlıyor.

Sürekli gelişimi teşvik eden yönetim sistemiyle Telsim, hizmetlerini sistematik bir şekilde ölçüyor ve muhtemel tehditlere karşı koruyor.

İş Sürekliliği ve Bilgi Güvenliği gibi başlıca ayrı standartları olan (ISO 22301 ve ISO 27001) süreçleri de kapsayan ISO 20000, tüm teknoloji sertifikalarının temeli olarak da biliniyor.

TANPINAR: "ULUSLARARASI HİZMET YÖNETİMİ ALANINDA ISO 20000 SERTİFİKASINA SAHİP TEK OPERATÖRÜZ"

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, "Geçen sene yine ilk kez Uluslararası Bilgi Güvenliği ISO 27001 sertifikasını alarak bir ilke imza atmıştık. Bu sene de ISO 20000 sertifikasına sahip Kıbrıs'taki tek operatör olarak müşterilerimize sunduğumuz teknoloji hizmetlerini uluslararası platformda tescilledik". şeklinde konuştu.

ISO 20000 sertifikasını başarılı bir şekilde elde etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Tanpınar, Telsim'in hedefinin müşterilerine her koşulda en iyi hizmeti sunarak, onları memnun etmek olduğunu dile getirdi ve bu kapsamda da bütün tedarikçilerin uygun standardları hayata geçirmekle yükümlü olduklarını düşündüklerini ve doğru yolda her zaman örnek teşkil ederek yürümekten gurur duyduklarının altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.