BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 4 dak.

GAÜ'den AB onaylı ECDL bilgisayar yeterlilik sertifikası

GAÜ'den AB onaylı ECDL bilgisayar yeterlilik sertifikası

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ SEM) bünyesinde Avrupa Birliği onaylı Bilgisayar Yeterlilik Eğitim Sertifikası ECDL kursları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26/08/11 16:42
okuma süresi: 4 dak.
GAÜ'den AB onaylı ECDL bilgisayar yeterlilik sertifikası
A- A A+

Konuyla ilgili GAÜSEM'den yapılan açıklamada Avrupa Birliği ülkeleri yanında tüm dünyada 88 ülkede uygulanan Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası ECDL programı kurslarının devam ettiği belirtilirken Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Bilgisayar öğretmenlerinin programın Expert modül 1 sınavını başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandıkları ifade edildi.
Bilgisayar yetkinliklerini güvenilir biçimde ölçen ve küresel olarak tüm dünyada geçerliliği olan ECDL programının GAÜ Test Merkezi Sorumlusu ve Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beran Necat ile Eğitmen Murat Akkaya tarafından dört haftada tamamlandığı belirtildi.

ECDL-European Computer Driving License sertifikasının tüm dünya ve AB ülkeleri tarafından geçerliliğinin tanındığının da vurgulandığı açıklamada küresel rekabet ve kişişel gelişim yanında kariyer gelişimi açısından da ECDL programı ile GAÜSEM programlarının önemine dikkat çekildi. ECDL programının uzman eğitmenler tarafından temel ve ileri seviye olarak iki farklı seviyede uygulandığının da belirtildiği açıklamada eğitim ve sertifika programları ile ilgili detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden veya 650 20 00 no'lu telefon üzerinden 1144'ten alınabileceğinin altı çizildi.

"Programlar Türkçe ve İngilizce Uygulanıyor"

Konuyla ilgili yapılan açıklamada yaşam kursları içerisinde İleri Psikolojik Danışmanlık Becerileri, Temel Psikolojik Danışmanlık Becerileri, Özel Eğitim Becerileri, Sürdürülebilir Kent, Çevre ve Turizm programı, KPSS Hazırlık programı, Yoga kursu, Latin dansları kursu, Pratik Bahçe Planlaması ve Düzenlemesi programı yanında Amatör Denizcilik ve Yat Kaptanlığı kurslarının öğrenci kabul etmeye devam ettiği belirtildi. Ayrıca Temel Psikolojik Danışmanlık Becerileri ile Pratik Bahçe Planlaması ve Düzenlemesi programları İngilizce olarak da verilecek.

"3-6 Yaş Kas ve İskelet Gelişim Programları Uzmanlar Tarafından Hazırlandı"

Spor kurslarının uzman eğitmenler ve fizyoterapistler rehberliğinde devam ettiğinin de belirtildiği açıklamada Yüzme, Su Altı Dalış, Eskrim, Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis ve Atletizm kursu yanında 3-6 yaş arası eğitsel ve sportif oyunlarla kas ve iskelet sisteminin gelişimine yönelik progrmalrın uzmanlar tarafından hazırlandığı ve öğrenci kabul etmeye başladığı belirtildi.

"Amatör Denizcilik ve Yat Kaptanlığı Programı Dünya Denizlerinde Geçerli "

Amatör Denizcilik ve Yat Kaptanlığı programının ada insanından yoğun ilgi gördüğünün belirtildiği açıklamada programın Akdeniz ve dünya denizlerinde geçerliliği olduğu vurgulandı. Dil kursları yanında Çağdaş Yönetimlerde Halkla İlişkiler, Genel Muhasebe ve Bilgisayar Uygulamaları, Kariyer Geliştirme : Bir Film Analizi, Politik Liderlik, Sağlık Sektöründe Etkili İletişim, Strateji Yönetimi yanında Türkçe ve İngilizce verilecek diğer İşletme ve Yöneticilik Kursları ile Bilgisayar kursları ile ilgili detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden veya 650 20 00 no'lu telefon üzerinden 1144'e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.