MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

15 Şubat Gecesi Acapulco'da Mustafa Ceceli rüzgarı esecekg

15 Şubat Gecesi Acapulco'da Mustafa Ceceli rüzgarı esecek

Son yılların aşk şarkılarına damgasını vuran ve dillerden düşmeyen parçalarıyla herkesi büyüleyen Mustafa Ceceli 15 Şubat cumartesi akşamı Acapulco Otel'de aşkını sevdiğine anlatmak isteyenler için sahne alacak. O büyülü gecede sanatçı son zamanların en hit aşk şarkılarını tüm Acapulco sevgilileri için söyleyecek.

Yayın Tarihi: 06/02/14 13:51
okuma süresi: 2 dak.
15 Şubat Gecesi Acapulco'da Mustafa Ceceli rüzgarı esecek
A- A A+

Son zamanlarda tüm müzik kanallarında sıkça rastladığımız Es, Aman, Sevgilim gibi klipleriyle tüm aşıkların duygularına tercüman olan Mustafa Ceceli 15 Şubat Cumartesi gecesi Girne'de sizlerle olacak. Sanatçı 2009 yılında ilk solo albümü 'Limon Çiçekleri' ile 37. Altın Kelebek Ödül Gecesi'nde en iyi çıkış yapan sanatçı ve ayrıca 16. Kral Tv Müzik Ödülleri Gecesi'nde en iyi erkek sanatçı ve en iyi albüm ödülünü alarak müzik piyasasının vazgeçilmezleri arasına girdi.

Ceceli ayrıca Enbe Orkestrası ile yapmış olduğu unutulmaz şarkılarla dillerden düşmeyecek parçalara imza attı. Sanatçı son olarak 2012 yılında çıkan Es albümü ile Türkiye'nin romantik prensi olarak tüm gönüllerde taht kurdu ve bu yılın 40. Altın Kelebek en iyi erkek sanatçı ödülüne layık görüldü.

15 Şubat Cumartesi gecesi Kıbrıslı hayranları ile muhteşem bir gala gecesinde Acapulco Otel'de buluşacak olan sanatçı tüm aşk şarkılarını geceye katılan aşıklar için söyleyecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.