MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Fikri Karayel'in ilk albümü çıkıyor

Fikri Karayel'in ilk albümü çıkıyor

Ülkemizde geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Fikri Karayel'in ilk albümü yakın gelecekte çıkmak üzere.

Yayın Tarihi: 26/03/14 09:16
okuma süresi: 2 dak.
Fikri Karayel'in ilk albümü çıkıyor
A- A A+

Türkiye'de basılıp dağıtılacak olan albümün ilk klip çalışması "Hayal Edemezsin" oldu. Klip çekimi için geçtiğimiz hafta İngiltere'ye giden Karayel, Türkiye'nin tanınmış yönetmenlerinden Serkan Şedele ile çalıştı. Aynı zamanda "Hayal Edemezsin" isimli parça ülkemizde çekilen ve Türkiye'nin tanınmış pek çok sanatçısının yer aldığı bir filmde de kullanılacak.

Ada dışında da ismini duyurmaya başlayan Fikri Karayel artan ilgiye cevap vermek için Türkiye'de turneye çıkıyor. Konserler için Türkiye'nin gözde mekanlarını seçen Karayel hazırlıklarını tamamlamak üzere. Fikri Karayel ve özel orkestrası; 26 Mart Çarşamba, İzmir Hayal Kahvesi, 27 Mart Perşembe Eskişehir SPR Pub ve 28 Mart Cuma Ankara Big Bus da sahne alacak.

Nisan ayı içerisinde Kıbrıs'ta, klip tanıtımının da yer alacağı bir konser hazırlığına da giren Karayel yoğun bir tempoda çalışmalarına devam etmekte.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.