MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Serdar Ortaç sahneye damatlıkla çıktı

Serdar Ortaç sahneye damatlıkla çıktı

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahneye çıkan Serdar Ortaç, evlilik sonrası ilk konserini verdi.

Yayın Tarihi: 22/06/14 12:12
okuma süresi: 2 dak.
Serdar Ortaç sahneye damatlıkla çıktı
A- A A+

Sahneye damatlığı andıran bir smokinle çıkan ve ''işim olmaz'' parçası ile hareketli bir giriş yapan Serdar Ortaç, evliliğin çok güzel bir şey olduğunu belirterek , ''Hayatınızın aşkınızı bulduktan sonra benim gibi 44 sene beklemeyin'' dedi.

Hep kendisine, ''Bir gün gelecek ve aşk beni bulacak'' dediğini hatırlatan Ortaç, ''Sonunda Chloe çıktı karşıma. Chloe'den önce ve Chloe'den sonrayı hep anlatacağım sizlere'' diyerek konserine devam eden başarılı şarkıcı, her seferinde ne kadar mutlu olduğunu belirtti.

Merit Crystal Cove Hotel misafirlerinin Serdar Ortaç'a ilgisi oldukça fazlaydı. Misafirler, Ortaç'ın her şarkısını eşlik ettiler. Temponun bir an olsun düşmediği gecede, Ortaç'ın dansçıları geceyi daha da hareketlendirdi. ''Dünyaya bir kez geliyoruz'' diyen Serdar Ortaç, tüm Merit Crystal Cove misafirlerini ayağa kaldırdı ve dans ettirdi. Bulgar göçmeni olan bir dansçısının hayalini de yerine getiren Ortaç, Ankara havası seslendirerek dansçına Ankara havası oynattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.