MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Çağlar Yüksel'in çektirdiği poz gündeme oturdu!

Çağlar Yüksel'in çektirdiği poz gündeme oturdu!

Kıbrıs'lı ünlü oyuncu Çağlar Yüksel, Kurtlar Vadis Pusu dizisinin yeni yayın dönemi için gittiği çekimlerde, bir sahne esnasında, Kara lakaplı Hakan Boyav ile çektirdiği poz sonrası, bir kez daha gündemin üst sıralarında yerini aldı.

Yayın Tarihi: 28/08/14 10:16
okuma süresi: 1 dak.
Çağlar Yüksel'in çektirdiği poz gündeme oturdu!
A- A A+

Kıbrıs'lı ünlü oyuncu Çağlar Yüksel, Kurtlar Vadis Pusu dizisinin yeni yayın dönemi için gittiği çekimlerde, bir sahne esnasında, Kara lakaplı Hakan Boyav ile çektirdiği poz sonrası, bir kez daha gündemin üst sıralarında yerini aldı. Sosyal medyada paylaştığı pozun altına;

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Yayın Dönemi Çekimlerine Başladık. Kara'nın Kıbrısa Selamı Var. İnanılmaz Güzel Sahneler Var. Aynı Günde ve Aynı Saatinde Kanal D'de notunu paylaşan Çağlar Yüksel, Kurtlar Vadisi Pusu dizisininin, yeni yayın döneminde, çok konuşulacağının sinyallerini de, böylelikle vermiş oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.