MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Çağlar Yüksel'den IŞİD ve PKK'ya gözdağı

Çağlar Yüksel'den IŞİD ve PKK'ya gözdağı

Dizide şu sıralar en temel konuları arasında yer alan IŞİD terörü konu edilirken, dizinin tüm bölümlerinde dünyanın baş belası olan IŞİD ve PKK terör örgütünün faaliyetleri konu ediliyor.

Yayın Tarihi: 26/09/14 14:27
okuma süresi: 1 dak.
Çağlar Yüksel'den IŞİD ve PKK'ya gözdağı
A- A A+

Dizinin oyuncularından olan Çağlar Yüksel ise diziye konu olan terör örgütlerine savaş açan bir timin içinde görevli bir ajanı canlandırırken, dizide dünyanın başına bela olan IŞİD adlı terör örgütünü bitirmeye yeminli bir isminde başında geliyor.


Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden paylaşılan fotoğraflar eşliğinde Türkiye'nin ve orta doğunun gizli tarihi ise dizide yer almaya böylelike devam ediyor.

Kıbrıs'lı ünlü oyncu Çağlar Yüksel ise günden güne artan popülaritesi ile ve sergilediği müthiş oynculuğu ile her zaman ki gibi takdir topamaya devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.