MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Narnia'da bayram erken başladı

Narnia'da bayram erken başladı

Yaz sezonunun sonuna gelirken Kurban Bayramı'nda da Narnia Pub yerli sanatçıların konserlerine ev sahipliği yaparken müzikseverlerin tercihi de yine Narnia oldu

Yayın Tarihi: 05/10/14 10:18
okuma süresi: 1 dak.
Narnia'da bayram erken başladı
A- A A+

Kurban Bayramı ile eğlence mekanları dolup taşarken Narnia bayram programı ile müzikseverlerin yanında olmaya devam ediyor.

Yaz boyunca haftalık programları ve konserler ile eğlencenin odağı haline gelen Narnia bu kez de bayram progamları ile müzikseverleri eğlencenin doruğuna taşıyor.

Bayram programlarına Arife gecesi Sinan Güzen ile başlayan Narnia, bayramın birinci gecesi olan Cumartesi de Eril Cambaz ile konuklarını eğlendirirken ikinci gece ise yaz boyunca sahne alarak unutulmaz programlar yaşatan Ahmet Evan sahneden sevelerine yeniden merhaba diyecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.