MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Ürek: "Ben okuyorum Tarkan beğenmiyor"

Ürek: "Ben okuyorum Tarkan beğenmiyor"

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Fatih Ürek, şarkıları, dansları ve espirileriyle geceye damgasını vurdu. Konser öncesinde gazetecilerle sohbet eden Fatih Ürek, 2014'ün kendisi için altın bir yıl olduğunu söyledi. Yeni çıkacak olan albümünün de altın konseptinde olacağını belirten Ürek, albüm için Tarkan ile çalıştıklarını da söyledi.

Yayın Tarihi: 30/11/14 10:11
okuma süresi: 1 dak.
Ürek: "Ben okuyorum Tarkan beğenmiyor"
A- A A+

Albümde Tarkan'dan ''Gül döktüm yollarına'' parçasını da okuyacağını söyleyen Fatih Ürek, ''Tarkan ile çok titiz bir çalışma yapıyoruz. Tarkan'a bu şarkıyı defalarca okudum. Ama bir türlü beğenmiyor. Okumaya devam ediyorum'' dedi.

Konserinde Halil Sezai'den İbrahim Tatlıses'e ve Orhan Gencebay'a kadar çok farklı isimlerin şarkılarına yer veren Fatih Ürek, danslarıyla da büyük alkış aldı. ''Repertuvarım geniş'' diyerek sürekli konuklarından istek parça alan Fatih Ürek, bunları seslendirdi. Programının ikinci kısmında siyah kendinden işlemeli bir gömlek, siyah atlet ve siyah pantolon ile sahneye çıkan Fatih Ürek, meşhur yılan dansı ile konuklarını coşturdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.