MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Bora Öztoprak Sevgililer Günü'ne muhteşem sahnesiyle damga vurdu

Bora Öztoprak Sevgililer Günü'ne muhteşem sahnesiyle damga vurdu

14 Şubat Cumartesi akşamı Merit Lefkoşa Hotel&Casino'da sahne alan Bora Öztoprak Sevgililer Günü'ne muhteşem sahnesiyle damga vurdu.

Yayın Tarihi: 15/02/15 09:27
okuma süresi: 2 dak.
Bora Öztoprak Sevgililer Günü'ne muhteşem sahnesiyle damga vurdu
A- A A+

Misafirler arasında sanatçının eşi Çiçek Dilligil,Emre Kınayve kızı Duru Kınay'da yer alıyordu.Açılışı Seni Seviyorum parçası eşliğinde eşi Çiçek Dilligil'in ve konukların başından gül yaprakları dökerek yapan ünlü sanatçı geceye bomba gibi başladı.Ardından eşine gül vermesi ile salonda romantik dakikalar yaşandı.

Bora Öztoprak her zamanki gibi sade ve şık takım elbisesiyle sahnedeydi.Orkestrada geceye özel giyinmişti.Gecenin anlam ve önemine uygun kullandıkları kırmızı papyonları göz doldurdu.

Geceye katılan çiftler şıklıkları ve danslarıyla izleyenlerde hayranlık uyandırdı.

Özledim Tenin Kokusunu,Kış Masalı,Akdeniz Geceleri,Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile,Sil Baştan,Vazgeçtim,Araftayım gibi sanatçının seslendirdiği birçok parça tüm misafirler ile hep bir ağızdan söylendi.

Bora Öztoprak bütün masaları tek tek dolaşarak misafirleri selamladı.Misafirler arasında bulunan Emre Kınay sürpriz yaparak sahnede aldı.Önce William Shakespeare'in aşk üzerine yazdığı bir eserini okuyan sanatçı,ardından Cem Karaca'dan Islak Islak şarkısını seslendirdi.Yoğun istek üzerine Sezen Aksu'dan Ah İstanbul parçasını da seslendiren Kınay,alkışlar eşliğinde sahneyi Bora Öztoprak'a bıraktı.

Misafirler,programdan çok keyif aldıklarını,mutluluklarını ve memnuniyetlerini dile getirerek geceden ayrıldılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.