MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Çocuklarla erken bayram sevinci

Çocuklarla erken bayram sevinci

Yoksul ve ihtiyaçlı ailelere yardım yapmak amacı ile 18 Eylül 2014 tarihinde kurulan KKTC Umut Derneği Ada genelinde yoksullukla mücadele etmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 12/07/15 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Çocuklarla erken bayram sevinci
A- A A+

KKTC Umut Derneğinin; Ramazan Bayramında başlatmış olduğu 200 ihtiyaçlı çocuğun giydirme kampanyası kapsamında 20 çocuğun kıyafetlerinin alımını üstlenen Merit Lefkoşa Hotel, çocuklara hediyelerini vermek için aileleri ile birlikte öğle yemeği düzenledi.

Müzik eşliğinde yenilen yemek sonrası hediyeleri takdim edilen çocukların mutluluklarına diyecek yoktu.

KKTC Umut Derneği Başkanı Özlem Dinçoğlu etkinlikte yaptığı konuşmada; "Ülkemizde böylesi duyarlı kuruluşlar olması yoksullukla verdiğimiz mücadele kapsamında bizlere güç vermektedir.200 ihtiyaçlı çocuğumuzu giydirmek için başlattığımız kampanya çerçevesinde bizlere 20 çocuk için katkı koyan Merit Lefkoşa Hotel işletmesine, kampanyaya katılan tüm duyarlı vatandaşlarımıza ve işletmelere teşekkürü bir borç biliriz." dedi

Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses de "Sosyal sorumluluk çalışmalarımız kurum kültürümüzle uyumlu olarak birebir yardımlara dayanmaktadır. Yine bu etkinliklerden birinde bizleri ihtiyaçlı ailelerle buluşturarak 20 çocuğumuzu mutlu etme fırsatını verdiği için KKTC Umut Derneğine bu anlamlı etkinlikten dolayı çok teşekkür ederiz. Onlar bizlerinde çocukları. Memleketimize faydalı ve mutlu birer birey olarak yetişmelerini dileriz."şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.