MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali yerli grupların konserleri ile devam ediyor

8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali yerli grupların konserleri ile devam ediyor

Bu yıl 8.si düzenlenen ve 10 gün boyunca birbirinden güzel etkinliklerle devam edecek olan Yeniboğaziçi Pulya Festivali ikinci gecesini oldukça renkli bir şekilde tamamladı.

Yayın Tarihi: 16/08/15 13:07
okuma süresi: 2 dak.
8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali yerli grupların konserleri ile devam ediyor
A- A A+

Güzel bir programla bu yıl da adından söz ettirmeyi başaran 8.Yeniboğaziçi Pulya Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli sanatçıya destek olmaya devam ediyor.

Festivalin ikinci gecesinde ülkemizin sevilen gruplarından olan Grup RAST ve gurup zirve aynı sahneyi paylaştılar.

İlk olarak Grup Zirve kendilerine has yorumları ile hazırladıkları repertuarlarındaki parçaları dinleyicileri ile paylaştı. Anadolu Rock tarzını benimseyen Grup Zirve, 3 Hürel, Cem Karaca ve Kıraç gibi bir çok isimden duyma'ya alışkın olduğumuz eserleri seslendirdi.

Grup Zirve'nin ardından Grup RAST sahnele alarak dinleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

Ülkemizin başarılı ve sevilen gruplarından Grup RAST, 8. YeniboğaziçiPulya Festivali'nde sahne alarak en güzel hareketli parçaları dinleyicileri için seslendirdiler.

Bir an olsun yerinde oturamayan dinleyiciler Grup RAST'ın müthiş performansı ile birlikte coşkulu bir gece yaşadı.

Athena, Duman, Nilüfer gibi bir çok sanatçının parçaları ile güzel bir program hazırlayan Grup RAST'a dinleyiciler de eşlik etti.

Konserlerin ardından Yeniboğaziçi Festival Komite Başkanı Atalay Talaykurt yerli sanatçılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket taktim etti.

(MHA)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.