MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Beren Saat, Kösem'in reytingini artırdı

Beren Saat, Kösem'in reytingini artırdı

Beren Saat, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinin 7. bölümü ile dün ilk kez seyirci karşısına çıktı. Beren Saat diziye hızlı bir giriş yaptı ve dizinin reytingini arttırdı.

Yayın Tarihi: 25/12/15 15:18
okuma süresi: 1 dak.
Beren Saat, Kösem'in reytingini artırdı
A- A A+
'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinin Beren Saat'in de yer aldığı yeni bölümü yayınlandı. İntikam dizisinden sonra ekranlara ara veren Beren Saat, Twitter'da en çok konuşulan konulardan oldu.

Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan'dan gelen teklifi kabul eden Saat'in hayranları merakla güzel oyuncunun izleyici karşısına çıkacağı anı bekliyordu. Dizinin reyting performansı sebebiyle, Beren Saat'in diziye dahil olacağı tarih öne çekildi ve ünlü oyuncu dün 7. bölümde ekrana geldi.
Muhteşem Yüzyıl Kösem, Beren Saat'in de kadroya dahil olması ile birlikte reytinglerde AB grubunda zirveye yerleşti. Total'de ise Kurtlar Vadisi Pusu birinci sıradaki yerini korudu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.