MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ öğrencileri yeni yıl partisinde doyasıya eğlendi

GAÜ öğrencileri yeni yıl partisinde doyasıya eğlendi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) heryıl öğrenciler için geleneksel olarak düzenlediği yeni yıl partisi renkli görüntülere sahne oldu.

Yayın Tarihi: 31/12/15 14:40
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ öğrencileri yeni yıl partisinde doyasıya eğlendi
A- A A+

Bu yıl, GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü, rektörlük önünde düzenlenen partide, 103 farklı ülkeden öğrenci 2016'ya merhaba dedi. Aralık ayının son haftasında başlayan yeni yıl etkinlikleri kapsamında bu yıl, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirlilen "Bir kart al bir dilek gerçek olsun" sloganı ile başlatılan dilek ağacı uygulaması yeni yıl partisinde de ilgi odağı oldu.

DJ performansı, yeme-içme standları ve çeşitli etkinler gerçekleştirilen "GAÜ Yeni Yıl Partisi"nde öğrenciler renkli görüntülere sahne olurken, uluslararası atmosferde barış içerisinde doyasıya eğlendi.

Konuyla ilgili GAÜ Halkla İlişkiler ve Etkinlik Birimi Departmanı'ndan yapılan açıklamada, bu yıl GAÜ Senatosu'nun almış olduğu karar doğrultusunda 2015-2016 Akademik yılının temasının "Çocuk ve İnsan Hakları" ilan edilmesiyle birlikte, konuya duyarlı ve sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde etkinlikler gerçkeleştirdikleri belirtilirken, 2015 yılının son etkinliğini de bu kapsamda yürüttükleri ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.