MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Denise Capezza: "Kendimi göstermek için sevişmem"

Denise Capezza: "Kendimi göstermek için sevişmem"

Hep Yek' filminde Fırat Tanış ile başrolü paylaşan İtalyan oyuncu Denise Capezza, İtalya'da soyunmak problem olmuyor, Türkiye'de oluyor. Tabu da olmamalı, İtalya'daki gibi abartı da olmamalı" diyor.

Yayın Tarihi: 11/02/16 13:25
okuma süresi: 1 dak.
Denise Capezza: "Kendimi göstermek için sevişmem"
A- A A+

5 Şubat'ta vizyona giren 'Hep Yek' filminde Fırat Tanış ile başrolü paylaşan İtalyan oyuncu Denise Capezza, HT MAGAZİN'e konuştu. Sevişme sahnelerinde oynamaktan çekinmeyeceğini söyleyen oyuncu, "Ancak saçma sapan bir sevişme sahnesi istiyorlarsa oynamam. Kendimi göstermek için bu tarz bir iş yapmam" diyor.

İtalyan sinemasında çıplaklığın çok kullanıldığını söyleyen Capezza, "İtalya'da soyunmak problem olmuyor, Türkiye'de oluyor. Tabu da olmamalı, İtalya'daki gibi abartı da olmamalı" görüşünde.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.