MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Survivor 2016 Atakan'ın

Survivor 2016 Atakan'ın

Survivor 2016'ın finalini kim kazandı? sorusu cevabını buldu. Kıbrıs'ta yapılan Survivor finalinde SMS sonuçları açıklandı. En az oyu alan Serkay elendi. Survivor'ın kazananı Atakan oldu.

Yayın Tarihi: 01/07/16 08:06
okuma süresi: 1 dak.
Survivor 2016 Atakan'ın
A- A A+
Survivor 2016'ın finalini kim kazandı? sorusu cevabını buldu. Kıbrıs'ta yapılan Survivor finalinde SMS sonuçları açıklandı. En az oyu alan Serkay elendi. Survivor'ın kazananı Atakan oldu. Yeni şampiyon Survivor Atakan çok mutlu olduğunu söyledi.

Survivor 2016'ın finali Kıbrıs'ta yapıldı. Yarı finalde Nagihan ve Damla'yı eleyen Avatar Atakan ile adını finale ilk yazdıran Serkay arasında geçen rekabetin sonucunu SMS oyları belirledi.

SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Serkay elendi. Survivor 2016'ın kazananı ise Atakan oldu. Survivor'ın şampiyonu çok mutlu olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.