MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Unutulmaz bir final yaşadılar

Unutulmaz bir final yaşadılar

Kuzey Kıbrıs Turkcell, BiP kullanan müşterileri arasında yaptığı çekilişlerle Survivor yarı final ve Survivor final bileti kazandırarak yarışmayı canlı olarak izleme şansı sundu.

Yayın Tarihi: 15/07/16 14:47
okuma süresi: 3 dak.
Unutulmaz bir final yaşadılar
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Turkcell, BiP kullanan müşterileri arasında yaptığı çekilişlerle Survivor yarı final ve Survivor final bileti kazandırarak yarışmayı canlı olarak izleme şansı sundu.
Dünyada ve Türkiye'de milyonları ekranlara kilitleyen "Survivor" yarışmasının Kıbrıs finaline Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine yakından tanıklık etme şansı yakaladılar.
Mobil iletişimde en yeni, en eğlenceli mesajlaşma uygulamalarından olan 'BiP', popüler yarışma programı Survivor'ın da kapılarını açtı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, BiP uygulamasını cep telefonuna indirerek aktif etmiş müşterileri arasında yaptığı çekilişler sonrasında onlarca isme Survivor'ın yarı final ve finalini canlı izleme şansı sundu.

Nuh'un Gemisi Otel'de yer alan yarışmayı canlı olarak izleme hakkı kazanan birçok talihli isim yanlarında bir misafiri ile birlikte bu büyük heyecana ortak oldu.

ŞANSLI İSİMLER NELER SÖYLEDİLER

Baran Okunmuş

"Böylesi bir avantaja Turkcell'den BiP yükleyerek sahip oldum. Çok heyecanlıyım. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e çok teşekkür ederim. Kendimiz uğraşsaydık böylesi bir avantajın sahibi olamazdık. Çalışan insanlar olduğumuz için bu sebeple kendimize de vakit ayırmış olduk."

Kaan Soyer

"Kuzey Kıbrıs Turkcell'in sunduğu BiP yükleme avantajı ile bu şansı yakaladım. Kendimi şanslı hissediyorum. Çevremdeki birçok arkadaşım benim yerimde olmayı çok isterdi. Heyecanlıyız."

Sergen Sadeli

"Turkcell'in uygulması BiP'i yükledim ve Survivor'a katılma şansını yakalayan kişilerden biri oldum. Çok güzel ve çok mutluyum."

Sercan Ulusal

"Burada olmaktan çok mutluyuz. Survivor'ı yakından izlemeyi çok istiyordum. BiP yükleyerek bu avantaja sahip oldum. Turkcell'e teşekkür ederim."

Nefise Ulusal

"Survivor'ı yakından takip eden biriyim. BiP yükleyerek yarışmacıları yakından görme şansına sahip oldum. Turkcell'e bizlere bu şansı yaşattığı için çok teşekkür ederim."

Yeliz Gökçek

"Survivor finalini yakından izlemek benim için hayaldi, gerçek oldu. Bu geceye ortak olduğumuz için çok heyecanlıyız. Bize bu şansı veren Kuzey Kıbrıs Turkcell'e teşekkür ederiz."

Gökben Çayan

"Buraya gelmeye hak kazandığım için kendimi çok şanslı hissettim, çok mutluyum. Çok teşekkür ederim. Turkcell'den çok memnunum, iyi ki varsınız.

Yeliz Tınaz

Survivor'ı aylardır hiç kaçırmadan izledik. 3 ay önce Turkcell'in uygulaması BiP'i yüklemiştim. Survivor için çekiliş yapılarak kazandığımız, burada olduğumuz ve böyle bir şans yakaladığımız için çok mutluyuz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.