MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Rihanna MTV Ödül Töreni'ne hazırlanıyor

Rihanna MTV Ödül Töreni'ne hazırlanıyor

Rihanna, 2016 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde sahneye çıkacak.

Yayın Tarihi: 26/08/16 14:05
okuma süresi: 2 dak.
Rihanna MTV Ödül Töreni'ne hazırlanıyor
A- A A+

Rihanna, 2016 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde sahneye çıkacak. Ünlü şarkıcının "yok artık" dedirtecek bir performans sergileyeceği öğrenildi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, pazar gecesi New York'ta Madison Square Garden'da gerçekleştireceği sahne performansı için geri sayım yapıyor.
28 Ağustos'ta düzenlenecek 2016 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde sahne alacak olan 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, performansı için hazırlık yapıyor.

Ödül için "en iyi klip" ve "en iyi işbirliği" olmak üzere iki dalda adaylığı açıklanan şarkıcının, gecede sergileyeceği performans için heyecanlı olduğu öğrenildi.

Ödül töreni yapımcısı Jesse Ignjatovic, "Rihanna, sahne performansına kendi yaratıcılığını aktardı. Törenden sonra herkes onun yaptıklarına şaşırmış ve performansından etkilenmiş olacak" dedi.
Ignjatovic, Rihanna'nın MTV Ödül Töreni'ndeki sahne performansını, "MTV törenlerinin en 'yok artık' dedirten performansı olacak" şeklinde yorumladı.

Önceki gün sahne hazırlığı yaptığı New York'ta görüntülenen şarkıcı, pantolon üstüne giydiği sutyen şeklindeki büstiyerle dikkat çekti.

Makyaj salonuna gittiği öğrenilen Rihanna'ya hayranları yoğun ilgi gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.