MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Ünlü oyuncu Yurdaer Okur'a Ercan Havalimanı'nda gözaltı şoku!

Ünlü oyuncu Yurdaer Okur'a Ercan Havalimanı'nda gözaltı şoku!

Ünlü oyuncu ve tiyatro sanatçısı Yurdaer Okur, Ercan Havalimanı'nda polis tarafından gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 30/03/17 13:45
okuma süresi: 2 dak.
Ünlü oyuncu Yurdaer Okur'a Ercan Havalimanı'nda gözaltı şoku!
A- A A+
Ünlü oyuncu ve tiyatro sanatçısı Yurdaer Okur, Ercan Havalimanı'nda polis tarafından gözaltına alındı. Narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi sonucu, Narkotik ekipleri, sabah 10.30 sıralarında Ercan Havalimanı'ndan ülkemize giriş yapmakta olan 43 yaşındaki Yurdaer Okur'un üzerinde 1 gram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğu gerekçesiyle ünlü oyuncuyu gözaltına alarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne sevk etti. Ünlü oyuncu hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Son dönemlerde, 'Karadayı' dizisinde savcı Turgut Akın rolünde, 'Yeter' dizisinde ise doktor Yekta Harmanlı rolünde yer alan ünlü oyuncu, ATV'de yeni dizisi 'Seni Kimler Aldı?'nın kadrosunda yer alıyordu.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Narkotik polisi Cindy'ye yakalanan 43 yaşındaki Okur'un uyuşturucu ithal etmek ve bulundurmak suçlarından yarın Lefkoşa'da hakim karşısına çıkartılması bekleniyor.

Ülkemizde tasarrufunda uyuşturucu bulundurmak, miktarına bakılmaksızın ağır suçlardan kabul ediliyor. Birçok ünlü isim Ercan havalimanında narkotik polisine yakalanmış ve çoğu kısa süreli hapis cezaları olmak üzere farklı cezalar almıştı.

CEZADAN SONRA SINIRDIŞI

Uyuşturucuyla yakalananlar cezalarını çektikten sonra Türkiye'ye sınırdışı ediliyor ve Ada'ya bir daha girmeleri yasaklanıyor. Uyuşturucuyla yakalanan Yurdaer Okur'un hafta sonu tatilini geçirmek üzere Ada'ya giriş yaptığı öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.