MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Türkan Kürşad ve Ian Axel'dan muhteşem "Say Something" düeti

Türkan Kürşad ve Ian Axel'dan muhteşem "Say Something" düeti

Türkiye'de yayınlanan Yetenek Sizsizin ve O Ses Türkiye gibi programlarda büyük başarı elde eden ve her iki yarışmada da finale kadar çıkan Türkan Kürşad, son günlerin popüler karaoke uygulaması "Smule Karaoke"de ünlü müzik grubu A Great Big World'ün solisti Ian Axel ile düet yaptı.

Yayın Tarihi: 23/05/17 09:25
okuma süresi: 1 dak.
Türkan Kürşad ve Ian Axel'dan muhteşem "Say Something" düeti
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Türkiye'de yayınlanan Yetenek Sizsizin ve O Ses Türkiye gibi programlarda büyük başarı elde eden ve her iki yarışmada da finale çıkan Türkan Kürşad, son günlerin popüler karaoke uygulaması Smule Karaoke"de ünlü müzik grubu A Great Big World'ün solisti Ian Axel ile düet yaptı.

Uygulamada kayıtlı bulunan performansa sesi ve görüntüsüyle canlı olarak eşlik eden Kürşad, sesiyle oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Kürşad'ın sosyal medya hesabına yüklediği performans videosu, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Türkan Kürşad ve Ian Axel'in "Say Something" düeti:

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.