MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Neşe Karaböcek: "Gülden'i affetmeyi içim kaldırmıyor"

Neşe Karaböcek: "Gülden'i affetmeyi içim kaldırmıyor"

Eski eşi kız kardeşiyle evlenen Neşe Karaböcek'ten samimi itiraf...

Yayın Tarihi: 16/09/17 14:46
okuma süresi: 1 dak.
Neşe Karaböcek: "Gülden'i affetmeyi içim kaldırmıyor"
A- A A+

Plakçı Atilla Alpsakarya ve Neşe Karaböcek 1964'te evlendi. Bir oğulları oldu. 1974'te boşandılar.. Atilla Alpsakarya aynı yıl Neşe Karaböcek'in kız kardeşi Gülden Karaböcek ile evlendi. Çift 9 yıllık evliliklerini 1983'te sonlandırdı.



Gülden Karaböcek - Neşe Karaböcek

Neşe Karaböcek eski eşiyle evlenen kız kardeşini affetmedi. Ünlü sanatçı duygularını Posta gazetesine verdiği röportajda anlattı:

"Kendi yaptığım bir şeyden dolayı pişmanlığım yok ama bana yaşatılanlar var. O tatsız yaşanmışlığı herkes biliyor. Gülden ile 44 yıldır konuşmuyoruz. Banden hiç af dilemedi. Bana pğişmanlıktan bahseden de maalesef olmadı. Annemin cenazesinde karşılaştık. Hiçbir şey olmamış gibi bir iki şey konuştuk. Sonra ayrıldık. Zaten cenazede ne konuşulur ki? Affetmek Allah'a mahsus ama benim içim kaldırmıyor. Yüzüne bile bakamıyorum, bakmam."




Atilla Alpsakarya, Neşe Karaböcek ile evli olduğu günlerde...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.